“Muziek bij de Buren” op zondag 13 oktober 2019  

HOONHORST – Kulturhus Hoonhorst organiseert sinds 2017 Muziek bij de Buren. De afgelopen jaren werd dat succesvol bezocht; eerst aan de Tibbensteeg in 2017 en in 2018 aan de Emmerweg. Dit jaar nodigt het bestuur van Stichting Kulturhus Hoonhorst nodigt alle muziekliefhebbers van Hoonhorst  en omstreken van harte uit voor twee huiskamerconcerten.

 

(Bij mooi weer tuinconcerten) op zondag 13 oktober a.s. bij Antje Kingma en Thomas Zwiers van Boerhoes  Koepelallee 8  7722 KT Dalfsen. Om 14.30 uur starten we met het eerste huiskamerconcert.  Gedurende 45 minuten tot een uur zal het Strijkkwartet Amarens spelen.

Om 16.00 uur zullen zij een tweede keer spelen dat tot ongeveer 17.00 uur zal duren.

 

Wij hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn, zodat beide optredens mogelijk in de tuin kunnen plaatsvinden onder het genot van een lekker drankje! Van harte welkom!

De entree is gratis, natuurlijk is een vrije gift welkom! De drankjes zijn voor eigen rekening.

Wie zijn Amarens?

Amarens is een professioneel strijkkwartet dat met veel enthousiasme concerten verzorgt, van koorbegeleiding, babyconcerten tot eigen programma’s.
Vorig jaar hebben zij het 10 jarig jubileum gevierd.

Het Strijkkwartet Amarens bestaat uit Maaike Gerritsen -viool, Marjan Waringa -viool, Marjan Valk -altviool en Esther de Boer – cello.

Ze hebben voor 13 oktober een afwisselend programma voor u samengesteld.
Zij spelen werken van o.a. Glazunov, Shostakovich, Andriesen en Schubert.

De dames van het kwartet komen uit het buitengebied Heino, Zwolle, Culemborg en Hoonhorst.
Nieuwsgierig geworden naar deze streekgenoten?

Dan bent u van harte welkom op 13 oktober!

Artikel delen: