InteraktContour start proef

NIEUWLEUSEN – InteraktContour start proef met dagbesteding voor mensen met Parkinson. Door Parkinson kunt u niet meer de dingen doen zoals u die vroeger deed. Dat kan behoorlijk lastig zijn in het doen van dagelijkse activiteiten. Om mensen met Parkinson beter te begeleiden, is InteraktContour een samenwerking gestart met Fysio Vechtdal en Logopedisch Centrum Nouwels.

Een aangepast programma voor mensen met Parkinson.
U heeft moeite bij alledaagse zaken. Zoals eten, schrijven maar misschien ook met opstaan uit bed. Bij verschillende problemen hoort verschillende begeleiding. Voor een periode van zes maanden biedt InteraktContour één dag per week gespecialiseerde ‘proefdagbesteding’ aan. U werkt hier onder begeleiding van een fysiotherapeut en logopedist aan uw persoonlijke doelen.

Kom met ons kennis maken
Op donderdag 26 september organiseert InteraktContour een informatiebijeenkomst over de proefdagbesteding in gemeente Dalfsen. Tijdens deze bijeenkomst leggen we u uit wat u kunt verwachten van gespecialiseerde dagbesteding. Vanaf 15.30 uur bent u van harte welkom in het Kulturhus de SPIL in Nieuwleusen. De koffie en thee staan voor u klaar! Graag aanmelden bij Wander Kolk.

Wilt u meer weten? U aanmelden?
Voor vragen een aanmelden voor de infobijeenkomst kunt u contact opnemen met Wander Kolk, Senior begeleider bij InteraktContour. Hij is telefonisch te bereiken op 06 83 66 12 98 of via email w.kolk@interaktcontour.nl

Artikel delen: