Herfstklanken al meer dan 40 leden - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Herfstklanken al meer dan 40 leden

LEMELERVELD – Opwaartse lijn Ouderenkoor Herfstklanken Lemelerveld , al boven de 40 leden . Vorige week werden 2 nieuwe leden begroet en nu vrijdag wederom 2!   Oeda ten Broeke was zeer benieuwd en kon even later het heuglijke feit meedelen dat het leden aantal is gestegen tot 41!  Voor een ouderenkoor zeer positief!
Jaren terug ging het richting de 50 en daarna zakte het terug naar rond de 30 maar nu anno 2019 zit ‘de vaart’ er behoorlijk in o.l.v. dirigent Flip Jonkman uit Heino.  Enkele malen per jaar werkt dit Lemelerveldse koor ook mee aan vieringen in de RK kerk. Nu het mannenkoor aldaar is weg gevallen is er een mooie taak weggelegd voor het ouderenkoor.

Maar men doet veel meer!
Op vrijdagmiddag 4 oktober is Herfstklanken weer present op de 9e Open Muziekestafette Heino.  Om 14.00 u. verzorgt Herfstklanken een optreden van 20 minuten! Even terug werd  het 40 jarig jubileum gevierd in de Brugkerk. Dat werd een mooi muzikaal succes met veel publiek. Heeft dat de opwaartse lijn veroorzaakt? Het koor oefent op de vrijdagmorgen in de Mozaïek van 9.30  u. – 10.30 u. en daarna is er koffie. Nieuwe leden zijn wederom zeer welkom!!  Op naar de 50 !

Foto's 2
Herfstklanken al meer dan 40 leden - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: