Open huis en gezondheidsfair

Open huis en gezondheidsfair

LEMELERVELD – Morgen, vrijdag 4 oktober is het zover dan zet Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld de deuren weer wagenwijd open om u te ontvangen! Doorlopende activiteiten en demonstraties voor jong en oud. Voor de kinderen; Wat dacht je van een bloemstukje maken, of timmeren bij de timmerclub? Vanaf zes uur kun je komen tekenen bij Janneke Voortman.

Schminken bij Partou of een heerlijk ijsje van de Rosahoeve smikkelen. Voor de allerkleinsten leest Ada voor in de bibliotheek.

Ook voor de iets ouderen, ouders, opa’s en oma’s is er van alles te zien en te doen. Altijd al eens willen zien wat koersbal, ouderengym of Tai Chi inhoudt? Kom dan kijken bij de inlooplessen. Informatie over de innovatieve hulpmiddelen van Carinova, demonstraties en informatie van de EHBO, in gesprek met de Logopediste een kijkje nemen in de speel-o-theek het kan allemaal! U weet vast dat verloskundigen praktijk Zwanger&Zo sinds begin dit jaar ook eens per twee weken spreekuur houdt in het Kulturhus? Kom eens kijken en maak kans op een gratis 3d/4d echo! Verder geeft de fotoclub acte de présence met een fotospreekwoorden quiz en is er natuurlijk de uitslag van de fotowedstrijd om half acht. Wie gaat er met de prijs en de eer vandoor?? Maar liefst meer dan 100 foto’s zijn er ingezonden!

De dames van het eetcafé zorgen voor een lekker hapje en aan de bar staat Mientje klaar voor een gratis kopje koffie of thee. De gemeente komt langs met hun mobiele praatcafé. In gesprek over de toekomst van uw gemeente met burgemeester en wethouders. Grijp uw kans! Hebben we dan alles genoemd? Het meest belangrijke is dat we er weer een gezellig programma van hebben gemaakt met activiteiten voor jong en oud. Wij heten u dan ook van harte welkom morgen tussen 16.00 en 20.00 uur!

 

 

Foto 1
Artikel delen: