Optreden KISJESKEARLS - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Optreden KISJESKEARLS

De beste Coverband van Normaal!

KISJESKEARLS een Ode aan Normaal en alle Boeren!
Zaterdag 12 oktober
Aanvang: 21.00 uur
Entree: Gratis
Locatie: Streekrestaurant de Vechtdalkok, Dalmsholterdijk 6A, 8146PG, Dalmsholte

Zaterdag12 oktober treden de Kisjeskearls voor de 3e keer op bij de Vechtdalkok in Dalmsholte.
Kisjeskearls = Achterhoekse vertaling voor marskramers, die van deur tot deur trokken om hun spulletjes te verkopen en verhalen te vertellen… Nu zijn er Kisjeskearls, die van podium tot podium trekken om de muziek van hun helden, de legendarische boerenrockgroep NORMAAL, te laten horen.
Kisjeskearls weten op treffende wijze de sound en de energie uit de 40-jarige historie van NORMAAL neer te zetten. Niet door alleen de hits te spelen, maar met name door het betere onbekendere (!) werk van NORMAAL.
De in 2012 opgerichte band speelt zo’n 45 keer per jaar van café tot zaal tot feesttent en heeft tot nu toe reeds op een groot aantal mooie evenementen in het land mogen staan, waaronder al 5 keer Høkersweekend,4 keer Høken in Toldiek, Boerenrock festival, onthulling standbeeld Normaal in Hummelo, voorprogramma’s Mooi Wark en Bὅkers en Old Ni-js, Jullianagebouw ’t Woold, Streekrestaurant de Vechtdalkok, Abe Lenstra stadion Heerenveen, RTV Oost enz, enz..
Ook spelen er af en toe oud Normaal muzikanten met de band mee waaronder Willem Terhorst, Paul Kemper, Jan Willem Tolkamp, Alan Cascoigne en Hendrik Haverkamp.

Een avond met Kisjeskearls is een avond olderwets
Høken, Brekken en Angoan…

Artikel delen: