Met wie ga jij vanavond STUK in de Trefkoele+?

Met wie ga jij vanavond STUK in de Trefkoele+?

DALFSEN – De Trefkoele+ organiseert een Mega Teenage Party. Het PlusCafé wordt omgebouwd tot discotheek. Honderden jongeren kunnen er uit hun dak kunnen op de beats van STUK. De party duurt van 20:00 tot 00:00 uur.  Jij  kan daarbij zijn, DalfsenNet mag  2 kaarten  en  4 muntjes  weggeven.

Met wie ga jij vanavond naar STUK ?  mail met wie ga jij  naar  Stuk, doe dit  vanmiddag nog  met je naam,  mailadres  en telefoonnummer, rond18.00 uur maken wij de winnaar bekend.

Sinds 2015 timmert STUK hard aan de weg. Waar ze op YouTube onder de naam StukTV domineren met ruim 2,2 miljoen abonnees, zijn ze ook in het festival- en clubcircuit naam aan het maken. Met ruim 200 shows per jaar staat dit ervaren trio bekend om hun energieke liveshows met een hoog party-gehalte.

Meer informatie en FAQ vind je op www.trefkoeleplus.nl/events.

Tickets voor de Mega Teenage Party kosten € 10,- . Maar als je de Tickets in de voorverkoop besteld, dan krijg je van ons bij elk ticket 2 gratis consumptiemunten. En dat is nog niet alles. Bestel tickets voor je hele vriendengroep of keet en krijg bij iedere 10 tickets 1 extra ticket gratis! De kaartverkoop start 20 augustus. Zorg dat je erbij bent, dit wil je niet missen!

 

Foto 1
Artikel delen: