D’Ommerdieck behoudt de tweede plaats

NIEUWLEUSEN – In plaats van op zaterdag speelde het eerste team van korfbalvereniging d’Ommerdieck woensdagavond tegen Centrum 1 uit de Krim. In de basis stond Miranda Huzen in de plaats van Esther van Dijken (studie).

Een vlot begin van d’Ommerdieck , na 10 minuten was de stand 4-0. Centrum kwam terug tot 4-2.

Na 6-2 wist Centrum de stand op 6-4 te brengen. De ruststand was 7-4.

De tweede helft was tegengesteld aan de eerste helft, veel kansen aan beide kanten, maar er werd niet gescoord. Robert Batterink kwam in het veld voor Jasper Ekkelenkamp.

Gelijk na rust schoot Centrum raak 7-5. En daarna een doelpuntloze periode van 20 minuten.

De bal ging vlot heen en weer en beide teams probeerden te scoren, maar het lukte niet.

Pas 10 minuten voor tijd was d’Ommerdieck weer op schot. Het werd 9-5. Na 9-6 werd de eindstand op 11-6 bepaald. Door deze overwinning blijft d’Ommerdieck op de tweede plaats staan.

Doelpuntenmakers : Martin Alteveer 3x, Stefan van Veldhuizen 3x, Gerja Eijkenaar, Jasper Batterink, Miranda Huzen, Nienke Rijkeboer en Astrid Aalbers allen 1x.

Zaterdag 12 oktober speelt d’Ommerdieck in Vriezenveen tegen Amicitia 4 om 14.00 uur.