Het Avontuur biedt ruimte aan verandering - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Het Avontuur biedt ruimte aan verandering

DALFSEN – Basisschool Het Avontuur in Dalfsen houdt woensdag 16 oktober, van 9.00 tot 11.30 uur, een Open Dag aan de Ruigedoornstraat 23. Het Avontuur staat voor een fantastische opdracht: kinderen een sterke basis en een goede start geven voor de toekomst. Op onze school begint Het Avontuur.

We trekken erop uit, we gaan op expeditie, onbevangen en nieuwsgierig het grote onbekende tegemoet! In een rijke leef- en leeromgeving organiseren we belevenissen, bedenken we verhalen en bieden we onze leerlingen spannende en betekenisvolle ervaringen. Zo verzamelt elk kind waardevolle bagage die het de rest van zijn leven met zich meedraagt.

Als je aan een avontuur begint, dan weet je tevoren nooit precies waar je uitkomt of wat je onderweg meemaakt. Niet alles is tevoren bedacht. Wij dagen onze leerlingen uit creatief in te spelen op kansen die zich voordoen. Verrassingen leiden tot ontdekkingen en onderzoek tot veranderingen. Dit zijn wezenlijke onderdelen van de leerweg die wij kinderen bieden.

Op deze weg ontdekken kinderen dat ze elkaar nodig hebben om verder te komen. We onderzoeken wat het beste is voor ieder kind en de groep. Met kinderen en hun ouders stippelen we leerzame routes uit. Wanneer het nodig is bieden we hulp onderweg. We reizen samen, maar ieder kind beleeft dit anders, leert en ontwikkelt dat wat bij hem past en bereikt zo een eigen bestemming.

Kom naar de Open Dag als je nieuwsgierig bent naar Het Avontuur!
Kun je woensdag 16 oktober niet? Bel dan voor een afspraak op een andere moment.

Het Avontuur | 0529-432115 | info-hetavontuur@ooz.nl | www.hetavontuurdalfsen.nl

Foto 1
Artikel delen: