Laagdrempelig kinderfeest

DALFSEN – Kinderfeest ‘Uw Woord is een Lamp voor mijn voet en een Licht op mijn pad’ in de herfstvakantie. Al sinds de begin jaren ‘90 wordt er op maandagmiddag in de herfstvakantie een laagdrempelig kinderfeest georganiseerd, de Vakantie-Bijbel-Club. Ook komende maandag 21 oktober is het weer zover.

Kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom in de Bombardon (Burgemeester Backxlaan 181) ook wel bekend als het ´Crescendo-gebouw’. Er wordt weer lekker samen gezongen onder begeleiding van veel vrijwilligers en muzikanten. Met een leuk toneelspel worden de kinderen meegenomen in een verhaal met dit jaar als thema: Uw Woord is een Lamp voor mijn voet en een Licht op mijn pad! Vervolgens wordt er, onder het genot van wat drinken en lekkers, gezellig geknutseld aan een werkje aan de hand van het thema. Het resultaat mag iedereen natuurlijk mee naar huis nemen!

Het feest begint om 14:00u en eindigt om 16:00u. Ook vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buurjongens en buurmeisjes zijn van harte welkom. Voor vragen kunt u contact opnemen met 0622123245 of mailen naar janmijnheer89@gmail.com

Artikel delen: