Zonne-energie actie in de kom van Dalfsen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Zonne-energie actie in de kom van Dalfsen

DALFSEN – Werkgroep Bewust Wonen start in het oude centrum van Dalfsen een nieuwe energie bespaar actie op. Informatie avond op 30 oktober, 20.00 uur in ‘de Overkant’. Energie besparen is goed voor ons milieu en onze portemonnee. Voor de toekomst van onze planeet, en dus voor onze kinderen. Dat willen we allemaal wel.

Toch komt het er vaak niet van. Met je buren daarin optrekken maakt het makkelijker, leuker en voordeliger. Deze maand oktober start in Dalfsen Centrum de werkgroep Bewust Wonen van Groen Gebogen een energie bespaar actie.

Bewoners kunnen al iets opgemerkt hebben. De afgelopen week verscheen bij buurtgenoten borden in de tuin met zonnebloemen. Hierop staat de besparing op hun jaarlijkse energierekening door de aanschaf van zonnepanelen. In Dalfsen Centrum valt namelijk nog heel wat meer energie te besparen en duurzaam op te wekken. Een avond hierover wordt gehouden tijdens een buurtbijeenkomst op woensdag 30 oktober om 20.00 uur in ‘de Overkant’. Iedereen is van harte welkom.

Programma
De werkgroep licht tijdens de avond toe wat de buurt de komende periode van hen kan verwachten. Een leverancier van zonnepanelen licht zijn aanbod en werkwijze toe. Buurtbewoners kunnen vrijblijvend een persoonlijke offerte aanvragen en al hun vragen stellen. Ook kunnen zij aangeven in welke energiebesparende maatregelen zij in de toekomst interesse hebben.

Graag tot woensdag 30 oktober!

Foto 1
Artikel delen: