Theatervoorstelling Veerkracht voor st ALS - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Theatervoorstelling Veerkracht voor st ALS

DALFSEN – De Dalfsenaren Rob Lengkeek (audio-visuele producties) en Koos Geerds (dichter) vormen al jarenlang een creatief duo. Zij maakten de theatervoorstelling Veerkracht speciaal voor het Team Dalfsen. Het ALS-Team Dalfsen wil met deze benefietvoorstelling geld op te halen voor de stichting ALS.

Rob Lengkeek produceert al vele jaren als hobby-fotograaf voorstellingen, Koos Geerds schreef al meer dan tien gedichtenbundels die bij de Arbeiderspers worden uitgegeven. Hij was de dichter van Overijssel. Op de bussen van Syntus staat een gedicht dat hij schreef. De afgelopen hebben ze diverse producties samen gemaakt.

Belangrijke thema’s van hun werk zijn: natuur en veerkracht, erosie en verval, verwachting en uitzicht. Koos Geerds schreef speciaal een gedicht over ALS, Rob Lengkeek maakte daarvoor o.a. foto’s van Gerrit Kolkman. Hij heeft al bijna 4 jaar ALS. De afgelopen tijd zijn op Dalfsennet al meerdere informatieve artikelen over de strijd van Gerrit tegen ALS verschenen.

Het belooft een zeer afwisselende en boeiende avond te worden, waarin de kunstenaars de bezoekers meenemen naar vele afwisselende landschappen en perspectieven.

Deze unieke voorstelling zal plaatsvinden in de Stoomfabriek, op zaterdag 23 november a.s., van 20.00-22.00 uur.

Een ticket voor deze benefiet-voorstelling bedraagt € 19,50,-. De opbrengst van de avond is, na aftrek van de zaalkosten, geheel bestemd voor het ALS-team Dalfsen.
Bestellen kan via www.theaterdestoomfabriek.nl/productie/veerkracht/

Foto 1
Artikel delen: