De hoofdprijs is voor een Dalfsenaar - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

De hoofdprijs is voor een Dalfsenaar

DALFSEN – HESSUM  – Ik had zo juist hele trotse ouders aan de telefoon, niet dat er weer een drieling kalf is geboren wat hen ook al een paar is gelukt, maar nu gaat het over hun zoon Tim. Deze Dalfsenaar heeft de Nationale Hennesy Gastvrijheidsprijs gewonnen. De bij Vilsteren opgegroeide Tim is maître-sommelier bij het Enschedese restaurant Hanninkshof en mag zich nu gastheer van het jaar noemen.

Vreselijk trots en ontzettend blij dit mee te kunnen delen

Zijn vader zegt vreselijk trots te zijn met deze mededeling. Kan  je toch zien dat we op goeie grond leven hier in Dalfsen. De jury koos voor Tim Wellenberg vanwege “zijn kundigheid en onovertroffen hartelijkheid”. De prestigieuze prijs werd uitgereikt door Maurice Hennessy, lid van de achtste generatie van de iconische Hennessy familie, die ieder jaar speciaal voor de gelegenheid naar Nederland komt.

De vader geeft aan je mag hem zelf ook wel bellen maar ik denk dat hij het nu vreselijk druk heeft. Prachtig.  RTV oost deed er ook al een verslag van, dat kan je hier lezen. Er zal zeker nog wel meer pers volgen,

Tim ( en ook je ouders) van harte gefeliciteerd.

Zal Tim ook nog eens ooit een keer in de Dalfser horeca te vinden zijn?

Foto ingezonden door de vader van Tim

 

Artikel delen: