Glasvezel Hoonhorst: Nu donderdagmiddag voorlichting

HOONHORST – Ook glasvezel voor de kern van Hoonhorst.. Op dit moment organiseert GLASVEZEL BUITENAF in de gehele gemeente Dalfsen voorlichtingsbijeenkomsten om glasvezel in de kernen mogelijk te maken.

Glasvezel is belangrijk voor de toekomt. Voor de bereikbaarheid van alle leeftijden en voor een snel internet waarbij ook zorg op afstand mogelijk is. Zo wil GLASVEZEL BUITENAF ook de aanleg in de kern van Hoonhorst realiseren.

Snel internet, niet alleen voor tv kijken of eenvoudig computerwerk, maar vooral voor de snelheid van internet, met de hoogste kwaliteit en bereikbaarheid. Videoverbindingen met kinderen, huisarts, zorgverlener, ziekenhuis geeft veel mogelijkheden die onmisbaar zijn op niet al te lange termijn.

Het buitengebied is reeds voorzien van snel glasvezel, helaas bleef de kern achter. Aanstaande donderdagmiddag 7 november 14.00 uur geeft Jan ter Haar van GLASVEZEL BUITENAF in het parochiehuis te Hoonhorst een voorlichting, niet alleen voor de ouderen in het dorp er is ruimte voor iedereen die er belangstelling voor heeft.

HET MOOISTE IS, DE AANLEG VAN GLASVEZEL KOST U NIETS, HET IS GEHEEL GRATIS bevalt het u niet kunt u het na een jaar weer annuleren, maar dan heeft uw huisaansluiting wel een meerwaarde bij een eventuele verkoop uw woning.

Hoonhorst hoopt op minimaal 35% deelname, dit aantal moet op 2 december binnen zijn.

 

Wij rekenen op een grote opkomst.  WvdV

Artikel delen: