Veilig werken aan snelfietsroute  Dalfsen – Zwolle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Veilig werken aan snelfietsroute Dalfsen – Zwolle

DALFSEN – Als aannemer Lansink wegenbouw zijn op dit moment namens gemeente Dalfsen druk bezig met de uitvoering van de snelfietsroute  Dalfsen Zwolle. De werkzaamheden verlopen naar wens en conform planning. Het gedeelte van de Ankummer Es is inmiddels al uitgevoerd. Van de Vossersteeg zijn de klinkers vervangen door asfalt en zijn we met de verdere afwerking bezig.

Afgelopen maandag is begonnen aan de laatste fase, de Broekhuizen.

Gevaarlijke situaties

We doen er alles aan om de werkzaamheden zo veilig mogelijk uit te voeren. Zo is de weg met borden en hekken afgezet en wordt het verkeer door middel van gele borden omgeleid. Daar waar nodig zetten we verkeerregelaars in om het verkeer zo goed mogelijk om te leiden.

Ondanks deze maatregelen zien we fietsers regelmatig nog door het afgesloten weggedeelte heen fietsen en dit zorgt voor ongewenste en onveilige situaties. De weg is afgesloten, omdat hier met groot materieel wegwerkzaamheden worden verricht. De weg is door de werkzaamheden ook niet geschikt om hier veilig overheen te rijden, met alle gevolgen van dien. Graag aandacht hiervoor, voor ieders veiligheid.

App ‘Fietssnelroute Zwolle – Dalfsen’
Via wegbewijzering hebben we de tijdelijke omleidingsroutes aangegeven. Via de app ‘Fietssnelroute Zwolle – Dalfsen’ zijn de actuele omleidingsroutes aangegeven, worden foto’s van de werkzaamheden geplaatst en kunnen vragen worden gesteld. De app is te downloaden in de Appstore en Playstore.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en danken u alvast voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Namens Lansink wegenbouw,

Geerhard Roessink

Foto's 2
Veilig werken aan snelfietsroute  Dalfsen – Zwolle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: