Talenten organiseren 11 november tractorrace

DALFSEN – NIEUWLEUSEN – Een Talentenbrigadeteam van het Agnieten College Nieuwleusen organiseert 11 november tussen 13.30 uur en 15.00 uur een tractorrace bij de Spil in Nieuwleusen. De race is bedoeld om de boeren te ondersteunen in deze voor hen hectisch tijd.

Op een ludieke manier maken de leerlingen duidelijk dat het boer zijn geen werk is, maar dat het vanaf je geboorte een bijzondere manier van leven is. Boeren worden uitgenodigd om tussen 13.30 uur en 15.00 uur even te komen buurten. Wel of niet op de tractor. Degene die met de snelste tijd de wedstrijd wint ontvangt een heerlijke prijs !

Talentenbrigade en Saam Welzijn organiseren Graffiti Workshop

 

Op dinsdag 12 november verzorgen Saam Welzijn en de Talentenbrigade een Graffiti Workshop. De workshop begint om 15.00 uur en duurt tot 16.30 uur en vindt plaats in de Spil. Bovenbouwers van de Basisschool worden uitgenodigd om mee te doen, en kennis te maken met deze creatieve manier van schilderen en verven. Kosten zijn 4 euro p.p. , aanmelding via : www.dalfsenbeweegt.nl .

De Graffitiworkshop wordt mede mogelijk gemaakt door Hubo Nieuwleusen, zij hebben gezorgd voor voldoende houten platen.

——————————————————————————-

Wie wordt het beste bovenbouw basisschool zaalvoetbalteam in de gemeente Dalfsen 2019 ?

 

Talentenbrigade organiseert 13 november zaalvoetbaltoernooi in de Spil !

 

Op 13 november tussen 13.00 uur en 15.00 uur organiseren eerstejaars leerlingen van het Agnieten College een voetbaltoernooi. Dit toernooi wordt 1x per jaar georganiseerd om de zaalvoetbalkampioen, van de basisscholen in de gemeente Dalfsen, te kunnen aanwijzen en te huldigen. Teams van de bovenbouw kunnen zich tot dinsdagavond  12 november tot 19.00 uur aanmelden bij ; huangroyce@gmail.com

Het toernooi wordt gespeeld in de sporthal van de Spil, waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Welk teams durven de strijd aan ? Een team mag maximaal uit 7 spelers bestaan.

 

Artikel delen: