Uitnodiging inloopavond

DALFSEN – Dinsdag 19 november a.s. bent u welkom bij de inloopavond georganiseerd door Landschap Overijssel en By Mölle. De bijeenkomst wordt gehouden in de studio van By Mölle aan de Koesteeg 9 in Dalfsen.

Tijdens de avond kunt u vragen stellen en vertellen Landschap Overijssel en By Mölle over de ‘Off The Grid vakantiehuisjes en de twee locaties ( Zuidelijke Vechtdijk, Oude Vechtsteeg) die zijn geselecteerd. U kunt elk moment tussen 19.00 en 20.30 uur binnenlopen.

Datum: Dinsdag 19 november inloop tussen 19.00 tot 20.30 uur
Locatie: Studio By Mölle, Koesteeg 9, 7722 RM, Dalfsen
Door: Landschap Overijssel en By Mölle

Het Off The Grid huisje is een klein, verplaatsbaar huisje voor kort verblijf in de natuur. Door de natuurlijke bouwmaterialen en het zelfvoorzienende concept gaat het op in het landschap. De huisjes zijn zelfstandig te gebruiken voor twee personen. In de vakantiehuisjes kun je ‘slow living’ proeven: in verbinding staan met de natuur en alle goeds dat de natuur je kan bieden. Kernwoorden zijn unieke natuurbeleving, rust, ruimte, sfeer en duurzaam comfort.

De Off The Grid huisjes worden ontwikkeld door By Mölle en Landschap Overijssel. De huisjes vormen een toevoeging aan twee bestaande vakantiewoningen (een op Landgoed de Horte, een op de Lemelerberg) die binnen het concept ‘Slow living’ worden verhuurd. ‘Slow living’ vakantiehuisjes bieden een Vechtdal beleving voor wie duurzaamheid, puurheid, rust, lokaal voedsel en natuur belangrijke waarden zijn. De afgelopen jaren is de verhuur van het Witte Huis op de Horte en de Lemelerberg Lodge zeer succesvol gebleken. Meer info: https://bymolle.com/pages/lemelerberg-lodge en https://bymolle.com/pages/t-witte-huis)
Mocht u vooraf vragen hebben dan kunt u ons bellen en /of mailen. Graag tot dinsdag 19 november.

Hartelijke groeten,

Hans Gerritzen, Landschap Overijssel
Marianne Maat, By Mölle
Lucienne Dunnewijk, By Mölle

By Mölle
Koesteeg 9
7722 RM Dalfsen
+31 529 466965
www.bymolle.com

Artikel delen: