Genieten van de feestmaand & zonder extra kilo’s 2020 in.

Genieten van de feestmaand & zonder extra kilo’s 2020 in.

Sinterklaas is in aantocht en de feestdagen staan met 6 weken alweer voor de deur. De feestdagen betekenen voor veel mensen gezelligheid, tijd doorbrengen met familie en vrienden en lekker eten. Het kan ook zijn dat je er daarom tegenop ziet, omdat je met je leefstijl bezig bent, je graag wilt afvallen en er een overvloed is in het aanbod van hapjes, drankjes en eetafspraken.

Van die feestdagen wat meer eten wordt niemand dik! Ja, natuurlijk zal je de dag na een feestdag wat zwaarder wegen, maar als je tussen de feestdagen door gewoon je normale patroon weer oppakt ben je dat ook zo weer kwijt! Het probleem is vaak dat we nu al denken dat we aan gaan komen en daardoor onbewust al extra gaan snoepen of eten. En tja, dan komen we inderdaad aan. Genieten als het feest is, is geen probleem en dat kan je lichaam echt wel handelen. De kunst is het om het te houden bij die pakjesavond, feestdagen en eventueel dat extra etentje of borrel. Zo kan je die andere dagen (dat zijn er meer) bewust eten. Juist een ontspannen “we zien wel” houding maakt het mogelijk om naar je lichaam te luisteren en niet meer te eten dan je eigenlijk wil. Genieten is namelijk niet hetzelfde als je overvol eten, en kan dus helemaal geen kwaad!

Ik wil je graag laten zien dat een gezonde leefstijl geen afzien is, maar juist iets is waar je meer energie van krijgt. Je mag alles eten wat je wilt. Met kleine veranderingen kan je ervoor kiezen om jezelf fijner, gezonder en energieker te voelen. En weet je dat het niet uit maakt wanneer je ermee begint? Er zijn altijd lastige periodes en die kom je een jaar lang tegen vanaf de dag dat je eraan begint.

Wil je dit graag? Maar heb je een stok achter de deur nodig, of net dat zetje om er een succes van te maken? Doe dan jezelf een plezier en schakel mij in. Vivacious bied een vrijblijvend gesprek aan, zodat we kunnen kijken hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Wij maken samen realistische deadlines, omdat we op een gezonde en verantwoorde manier willen afvallen. En voor nu is de belangrijkste doel misschien wel; Lekker genieten tijdens de feestdagen! Het is toch een heerlijk vooruitzicht, dat je 2020 kan beginnen met een nieuwe jij; lekker in je vel & genietend?! Dat kan ik je bieden!

Meer informatie? www.livevivacious.nl

Artikel delen: