Slukom vol met cadeautjes voor sinterklaas actie Zwolle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Slukom vol met cadeautjes voor sinterklaas actie Zwolle

ZWOLLE – Slukom afbouw vol met cadeautjes voor de sinterklaas actie Zwolle. Frank en Ron kwamen woensdagavond bij Slukom een grote schenking ophalen voor de sinterklaas actie Zwolle, daar waren ze aangenaam verrast, Diane stond ze op te wachten en deed haar verhaal.

Ergens eind september kwam ik op Facebook een bericht tegen van Sinterklaasactie Zwolle. Al filosoferend op de bank samen met mijn man over wat we voor deze actie zouden kunnen betekenen, kwamen we op het te gekke idee om 300 kg pepernoten te sponsoren. Ik heb contact opgenomen met Ron Zwiers en van daar is het balletje verder gaan rollen. We zijn met ons bedrijf per 1 januari verhuisd naar de Simon Stevinweg in Zwolle en ik dacht: hoeveel leuker is het, als wij als ‘buurbedrijven’ de krachten bundelen en samen sponsoren. Eerst ben ik gaan bellen met een aantal voor mij bekende bedrijven en deze gaven al aan mee te willen doen. Vervolgens ben ik met het hele verhaal op papier een rondje gaan lopen in de straat om bedrijven (die ik nog niet kende) te vragen mee te doen. Het weer was niet al te best, maar ik ging toch maar op pad en in de stromende regen heb ik de meeste bedrijven bezocht. Gelukkig kreeg ik al veel positieve reacties! Omdat de organisatie graag in natura gesponsord wil worden, hebben wij als bedrijf alles geregeld en iedereen een factuur gestuurd.

Met in totaal 15 bedrijven hebben we 300 kg pepernoten gedoneerd en de Sligro deed hier (op mijn vraag of zij hier iets in konden/wilden betekenen) nog eens 25 kg snoepgoed cadeau bij. Van het restbedrag heb ik vorige week bij de Action voor een kleine € 1.000,00 euro speelgoed gekocht. Ik hoop niet dat de andere mensen dachten dat ik dit voor mijn eigen kinderen gekocht heb…haha.

De bedrijven die meegedaan hebben, zijn:
Bwefar Rental, Coenradi, Textline, Nooter, Carglass Zwolle, Groveko, BC Group, Broodjes Express, Macoproducts, Innofeet, Bévédé Zwolle, Hoornstra Infrabouw, Banden Expres Zwolle, Weidelco en wij zelf uiteraard.

We vinden het geweldig dat we ons steentje bij hebben gedragen aan dit mooie pure initiatief van twee zulke fantastische mannen met een warm hart voor de minderbedeelden in Zwolle.

Wilt u meer weten over de actie kijk op Facebook @sinterklaasactiezwolle of mail naar sinterklaasactiezwolle@outlook.com

De sinterklaas actie Zwolle is hard op zoek naar een sponsor voor chocolade letters welk bedrijf help??

De tekst is van Diane van Slukom en inleidende tekst van Ron. Foto ook van Ron

Foto 1
Artikel delen: