Ze zijn er weer! Muzikale oliebollen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Ze zijn er weer! Muzikale oliebollen

DALFSEN – Op vrijdag 22 november starten de ervaren oliebollenbakkers van Muziekvereniging Excelsior Dalfsen met het bakken van de welbekende overheerlijke oliebollen. Een echte traditie, die ook dit jaar voort wordt gezet.

Vrijdagavond 22 november wordt de wijk Gerner Marke aangedaan door de meiden van onze twirlgroepen. De leden van de fanfare, slagwerkgroep en leerlingen gaan zaterdag 23 november met de oliebollen op pad om deze huis aan huis te verkopen.

Excelsior probeert het grootste deel van Dalfsen te voorzien, maar voor wie zeker wil zijn van lekkere oliebollen, staat er op vrijdagavond en op zaterdag een verkoopkraam in het dorp (kruising Emmastraat en Wilhelminastraat). Op zaterdagochtend staat er ook een verkoopkraam op sportpark Gerner.

Muziek is er voor iedereen en de vereniging wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen. Excelsior houdt onder andere met deze actie de contributie zo laag mogelijk. De oliebollen worden met krenten en zonder krenten verkocht en kosten € 6,00 per zak van 10 stuks. Meer informatie is te vinden op www.excelsiordalfsen.nl.

Artikel delen: