Imminkhoeve krijgt PostNL punt

Imminkhoeve krijgt PostNL punt

LEMELE – Vanaf woensdag 4 december krijgt Imminkhoeve een PostNL agentschap waar inwoners van Lemele gebruik van kunnen maken. De PostNL agentschap is aan de Lemelerweg 41a. PostNL punt.  De plaatselijke supermarkt in Lemele is al enige tijd gesloten. Om die reden zal Imminkhoeve vanaf woensdag 4 december het PostNL punt overnemen.

 

Deze overname betekent concreet dat mensen uit de omgeving bij Imminkhoeve hun pakketten kunnen afleveren, retourneren en ophalen. Imminkhoeve had vroeger een belangrijke rol in het dorp als ontmoetingsplek. Samen met Plaatselijk Belang Lemele vinden wij het belangrijk dat deze rol van centrale ontmoetingsplek in het dorp op deze manier weer terug in het leven wordt geroepen.

Stichting Imminkhoeve is al sinds 1971 dé plek voor vakanties voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Zowel jonge als mensen met een hogere leeftijd zijn welkom bij Imminkhoeve voor een zorgeloze vakantie en inmiddels ook om comfortabel te herstellen en revalideren. Imminkhoeve biedt steeds meer voor inwoners uit de omgeving. Mensen kunnen deelnemen aan wekelijkse yogalessen, deelnemen aan bingoavonden ( iedere 4e dinsdag van de maand)

Foto 1
Artikel delen: