Al druk aan het organiseren? - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Al druk aan het organiseren?

DALFSEN – Druk aan het organiseren? Of juist nog helemaal niet? We gaan richting het einde van het jaar en vanzelfsprekend dus richting 2020. Een jaar waarin velen ongetwijfeld weer heel veel mooie evenementen, activiteiten, voorstellingen en nog veel meer gaan organiseren in de gemeente Dalfsen.

In 2019 zijn er enorm veel mooie dingen georganiseerd in de gemeente Dalfsen en de komende weken zullen er ook nog diverse mooie activiteiten georganiseerd worden. Veel partijen hebben dit jaar een beroep op mij gedaan door contact met mij te leggen aangaande organisatorische plannen. Ik ben er erg blij mee dat men mij goed weet te vinden!

Als cultuurcoach werk ik als onafhankelijke partij voor iedereen die vragen of ideeën heeft op het gebied van kunst en cultuur: de gemeentelijke organisatie, culturele instellingen, lokale organisaties, verenigingen voor amateurkunst en/of volkscultuur, individuele kunstenaars en inwoners van de gemeente Dalfsen.

Ik werk vraaggericht en ik ben flexibel bereikbaar voor vragen over de organisatie van een cultureel evenement, amateurkunst, het maken van een projectplan, subsidies en fondsenwerving, cultureel ondernemerschap, crowdfunding of de communicatie rondom culturele activiteiten. Gewoon eens brainstormen over een leuk cultureel idee is natuurlijk ook mogelijk.

Wellicht ben je nog niet bezig met je plannen voor 2020. Of het nou een groot muziekfestival is, een kleine theatervoorstelling, een spellenmiddag of wat dan ook. Maar mocht je dat al wel zijn en kan ik iets voor je betekenen: laat het me dan gerust weten! Of ben je nog niet bezig maar zou je dat eigenlijk al wel moeten zijn? Misschien is dit dan een mooi startschot!

Kan ik iets voor je betekenen? Klik hier en stuur me een mail!

Meerdere Event Masterclasses in 2020

Op 14 mei van dit jaar heb ik namens de gemeente Dalfsen, in samenwerking met het Vrijwilligerspunt Dalfsen, de eerste Event Masterclass georganiseerd in de Trefkoele+ te Dalfsen. Een avond voor iedereen die iets op (vrijwillige) basis organiseert in de gemeente Dalfsen. Tijdens deze avond kwam een drietal professionals uit de evenementenbranche, die allen bekend zijn met Dalfsen, naar de Trefkoele+ om informatie te geven over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot het organiseren van activiteiten en evenementen.

De avond was een groot succes en daarom is er besloten om in 2020 meerdere Event Masterclasses te gaan organiseren met meer uiteenlopende onderwerpen. De Event Masterclasses zijn geheel kosteloos bij te wonen en binnenkort zullen de data voor de nieuwe avonden bekend gemaakt worden.

Geïnteresseerd? Je bent bij deze van harte uitgenodigd! De nieuwe data maak ik bekend via een algemene mail, via mijn Facebookpagina en via Dalfsennet.nl.

Zijn er bepaalde onderwerpen waar je heel graag meer over te weten wilt komen in een Event Masterclass? Stuur me dan gerust een mail!

Met vriendelijke groet,

Bas Schultz
Cultuurcoach Gemeente Dalfsen

Tel: 06 11 29 95 64
Email: b.schultz@dalfsen.nl
Web: www.dalfsen.nl/cultuurcoach/
—-

stuur me een bericht via WhatsApp

fb.me/cultuurcoachdalfsen

linkedin.com/in/basschultz/

start een Skype gesprek
—-

Artikel delen: