Leuke actie Heinose ondernemers vrijdag: Black Friday - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Leuke actie Heinose ondernemers vrijdag: Black Friday

HEINO – Heinose winkeliers stunten  opnieuw tijdens Black Friday. Ruim twintig winkeliers in Heino gaan komende vrijdag opnieuw stunten tijdens Black Friday. Geen pietluttige kortingen, maar absolute weggeefprijzen.  Vorig jaar was de eerste editie van Black Friday in Heino een daverend succes.

Vele koopjesjagers namen de moeite om de deelnemers te bezoeken en een aantal stond zelfs al ruim voor openingstijd bij de winkel om zich te verzekeren van het gewenste artikel.

Je kunt het eigenlijk niet hebben gemist dat Black Friday Heino aanstaande is. Net als vorig jaar is langs de uitvalswegen van Heino namelijk een vijftal grote cadeaus met strik geplaatst om aandacht te vragen voor het koopfestijn. “We vinden het belangrijk om af en toe reuring te maken. En zo vlak voor de feestmaand december is natuurlijk een prima moment om te stunten en ons mooie winkelgebied op de kaart te zetten”, vertelt Emiel Willemsen namens de Black Friday werkgroep van de Heinose Winkeliers Vereniging.

De middenstanders zijn opgeroepen hun fabrikanten en leveranciers in te schakelen om tot een zo hoog mogelijke korting of met een spetterende actie te komen. De deelnemers zijn herkenbaar aan de zwarte ballonnen aan de gevel en ook in de winkel zelf is de kleur zwart dominant aanwezig. “Het kan je dus niet ontgaan.”

 

Deelnemende winkeliers
De winkeliers die meedoen dat zijn er heel veel, goed herkenbaar dus aan de zwarte ballonnen.

 

Black Friday Heino: vrijdag 29 november van 9.00 tot 21.00 uur. Kijk voor het laatste nieuws op de Facebookpagina van de Heinose Winkeliers Vereniging.

 

Foto 1
Artikel delen: