Kerstmarkt Katholieke kerk Dalfsen 2019 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Kerstmarkt Katholieke kerk Dalfsen 2019

DALFSEN – Ook dit jaar is er weer een Kerstmarkt rondom de Katholieke kerk in Dalfsen. Deze kerstmarkt vindt plaats op vrijdag 13 december van ongeveer 16:00 tot 22:00. Op zaterdag 14 december staan er nog enkele kramen o.a. Rikus van der Vegt met zijn snert, worst en. en de wijn en bierkraam, op het plein voor de Katholieke kerk.

Tijdens de kerstmarkt zijn er weer zeer uiteenlopende kramen te vinden. Daarbij kunt u denken aan (kerst)decoratieartikelen, bloem- en grafstukken, wijnen, nieuw is de verkoop van speciaal biertjes van de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij.
De kinderen kunnen hun eigen kerststukje maken op de Kerstmarkt.

Aan de inwendige mens is ook gedacht.
Er worden weer snert, bakworst, oliebollen, chocomelk en glühwein verkocht. De Kerstman zal zijn gezicht nu ook weer laten zien en er is een rad van fortuin. De Midwinterhoornblazers zullen weer zorgen voor een gezellige winterse, kerstsfeer. Dit jaar kunt u ook weer zeer mooie, handgemaakte (kerst)verlichting kunt kopen..

Kerstbomenverkoop
De kerstbomen bij de R.K. Kerk staan weer te wachten op een nieuwe eigenaar. De commissie Kerstbomen heeft bij de vaste aankooppunten weer grote partij prachtige kerstbomen ingekocht.
De keuze is groot: Nordmann, Abies, Amoricas en in een vaste pot Koriander Douglas. Nieuw dit jaar: de kerstbomen kunnen binnen 3 seconden loodrecht op een standaard staan en de bomen kunnen ook water gegeven worden.

De verkoop begint op vrijdag 6 december.
Het verkoopteam staat van maandag tot en met zaterdag voor u klaar, van 9.00 tot 18.00 en op vrijdagavond tot 21.00 uur. Zoals elk jaar komt de opbrengst ten goede aan goede doelen binnen onze gemeenschap.

De bloemengroep heeft, zoals u gewend bent, weer prachtige kerststukken en grafstukken gemaakt. Een deel zal worden verkocht door de kerstboomverkopers. Tevens staan zij met een kraam op de Kerstmarkt. Tip: Wees snel OP = OP!

We hopen u te mogen begroeten bij de kerstbomenverkoop en op de Kerstmarkt.

Foto's 2
Kerstmarkt Katholieke kerk Dalfsen 2019 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: