Aanmelden voor Glasvezel kan nog steeds

Aanmelden voor Glasvezel kan nog steeds

Maandag 2 december was de deadline van de glasvezelcampagne in Vechtdal. Om alle dorpskernen aan te sluiten is het nodig dat er in de dorpen per kern 35% van de inwoners een abonnement heeft afgesloten. We hebben een eerste inventarisatie gemaakt. Er zijn al veel abonnementen binnengekomen, maar we zijn er nog niet in alle dorpen.

 

De inwoners van alle dorpen (Hoonhorst, Lemele, Nieuwleusen, Oudleusen, Vilsteren, Witharen en een klein deel van Zwolle) krijgen daarom een paar dagen extra tijd om zich aan te melden.

 

Aanmelden kan tot maandag 9 december

Aanmelden is mogelijk tot maandag 9 december. Op die datum maken we de definitieve balans op en maken we bekend of er glasvezel komt.

Extra aanmeldbijeenkomst

Wil je graag hulp of advies? Kom dan vrijdag 6 december naar de extra aanmeldbijeenkomst in de Spil in Nieuwleusen. Je kunt terecht voor meer informatie over glasvezel. Lokale verkoper Voscomtronics staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Zij helpen je graag bij de abonnementskeuze en bij het afsluiten van een abonnement.

Wanneer: Vrijdag 6 december
Locatie: MFC de Spil, Nieuwleusen
Tijd: inloop van 16:00 uur – 20:00 uur

Lokale verkopers

Voor ondersteuning, vragen en/of hulp bij het afsluiten van een abonnement kun je ook terecht bij de lokale verkopers Jellema en Electroworld. Schroom niet om langs te gaan.

Dienstaanbieders

Natuurlijk kunt u ook zelf een abonnement afsluiten bij één van de dienstaanbieders: Caiway, Delta, Helden Van Nu of Online.nl.

Artikel delen: