Lampionnenoptocht tijdens Dalfser Kerstfestijn - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Lampionnenoptocht tijdens Dalfser Kerstfestijn

DALFSEN – Knutsel je eigen lampion op woensdag 11 december én loop mee. Op vrijdagavond 13 december organiseert Oranjevereniging Dalfsen tijdens Dalfser Kerstfestijn de jaarlijkse lampionnenoptocht.

Lampionnenoptocht
Buiten is het al donker en binnen is het lekker warm. Toch trek je samen met je ouders je winterjas aan. Je zet je muts op en trekt je wanten aan, want jij loopt mee met de lampionnenoptocht. Laten we het samen buiten net zo gezellig maken als binnen!
De optocht (vrijdag 13 december) start om 19.00 uur vanaf de Westermolen. Heb jij geen lampion? Dan kun je deze van ons lenen en ophalen bij de Westermolen op vrijdagavond 13 december. Excelsior loopt voorop en maakt er weer een feestje van. Na de optocht krijg je een warme kop chocomel.

Knutselmiddag op woensdag 11 december
Sta jij ook te trappelen om mee te lopen? En wil jij meelopen met je eigengemaakte coole lampion? Kom dan jouw eigen lampion maken op woensdag 11 december van 14.30 tot 16.30 uur bij het Emmagebouw in Dalfsen. Oranjevereniging Dalfsen organiseert de knutselmiddag in samenwerking met Bonte Nili. Deelname aan de knutselmiddag is gratis en wij zorgen voor drinken en wat lekkers!

Artikel delen: