Morrenhof-Jansen Handbal Dalfsen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Morrenhof-Jansen Handbal Dalfsen

DALFSEN – Scheidsrechters duidelijk hoorbaar tijdens het Automatiseringshuis Vechtdal Handbaltoernooi. Op 28 en 29 december organiseert handbalvereniging Morrenhof-Jansen Handbal Dalfsen wederom het Automatiseringshuis Vechtdal Handbaltoernooi. Er spelen deze twee dagen zo’n 600 spelers en speelsters verdeeld over 50 teams.
Tijdens dit toernooi zullen de scheidsrechters in ieder geval duidelijk hoorbaar zijn. Mede dankzij de Salland Clubactie van Salland Zorgverzekeringen krijgen alle jeugdscheidsrechters die voor de vereniging fluiten een scheidsrechtersfluit aangeboden. Ook zijn er een drietal jeugdleden die tijdens het toernooi starten met de opleiding tot verenigingsscheidsrechter.

Salland Zorgverzekeringen is een regionale zorgverzekeraar. Door samen te werken met regionale sportverenigingen willen zij bijdragen aan een gezonde leefomgeving en een gezond en gelukkig leven. Dit doen zij o.a. door de Salland Clubactie, waar wij inmiddels ook bij aangesloten zijn. Middels deze Clubactie ontvangt onze vereniging € 50 voor iedereen (ouder dan 18) die zich middels ons clubcollectiviteit aanmeldt. Voor bestaande verzekerden die verzekerd blijven en zich via ons clubcollectiviteit melden, krijgen wij € 10 per jaar.
Als vereniging willen we de opbrengst van deze Clubactie gaan gebruiken voor de opleiding en ontwikkeling van al onze scheidsrechters.
Als je onze scheidsrechters op deze manier wilt ondersteunen meldt je dan aan via www.salland.nl/handbaldalfsen.

Alvast dank

Morrenhof-Jansen Handbal Dalfsen

Artikel delen: