De 11 de Midwinterhoorntocht zit er weer op

De 11 de Midwinterhoorntocht zit er weer op

DALFSEN – HOONHORST – Maanden aan voorbereiding zijn er aan vooraf gegaan en we zijn ook al gauw een maand verder als de nasleep voorbij is. Maar dat was allemaal niet voor niets. Velen hebben genoten van de mooie omgeving waarin we wonen.

Niet alleen mensen uit de regio maar echt uit alle delen van het land zijn ze naar Dalfsen gekomen om te genieten van de wandeling, de midwinterhoornblazers en de muzikanten. Ook de snert viel goed in de smaak. Dit jaar warm aangeleverd op locatie door Het Roode Hert. En verder was natuurlijk de glühwein, chocolade, koffie, thee, fris en ranja. Dank aan Het Boskamp, Fam. v Gelder, Fam. v.d. Stouwe,  Fam. Bomhof en Kappers voor het beschikbaar stellen van de ruimte. Het Kunstlokaal voor de muzikale omlijsting. En Fam. Diepman en Mars voor het beschikbaar stellen van hun grond om te parkeren. Maar vooral de vele (60) vrijwilligers voor hun enorme inzet, vooral op zondag toen we bijna overlopen werden door de vele deelnemers. Vele wandelaars hebben weer een onvergetelijke dag gehad in het gemoedelijke Vechtdal. Laten we dat vooral hoog in het vaandel houden.

Ook dank voor het mooie weer met prachtige zonsopkomst en ondergang. Maar als het nu mooi weer is of geen mooi weer is in Dalfsen is het altijd weer mooi!

Fijne wandelgroet,

Wandelvereniging Greenshoes Dalfsen

Foto's 2
De 11 de Midwinterhoorntocht zit er weer op
Artikel delen: