Check je Warmte lek - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Check je Warmte lek

DALFSEN – Actie ‘Check je warmtelek’. Wegens succes herhaald!
Ook tijdens de komende winterweken gaat de werkgroep “Bewust Wonen” van Groen Gebogen i.s.m. Buurkracht weer rond met een warmtebeeldcamera. Deze keer in de bebouwde kom van Dalfsen, voor deze actie kunt u zich nu inschrijven!

Duurzaam wonen begint met een goed geïsoleerde woning. Zo geniet u van meer comfort en een lagere energierekening. Hoe weet u of uw woning goed geïsoleerd is? werkgroep Bewust Wonen van Groen Gebogen komt met een warmtebeeldcamera langs. Hiermee kunnen wij eenvoudig de warmtelekken in uw huis in beeld brengen. De verschillende kleuren op de foto’s met de warmtebeeldcamera, laten zien waar de warmtelekken zitten. Dit geeft u handvatten om gericht actie te ondernemen. Ter plekke worden de eerste resultaten besproken. De foto’s worden toegestuurd per e-mail.

Verder ontvangt u een uitnodiging voor een vervolgavond op maandag 24 februari in de Trefkoele+ waarin de warmtebeelden worden besproken. Er is dan ook een isolatiespecialist aanwezig met advies en voor wie dat wil een isolatieaanbod.

Aanmelden voor gratis opnamen van uw huis met de warmtebeeldcamera kan door een e-mail te sturen naar bewustwonen@groengebogen.nl met daarop 1. uw adres 2. uw telefoonnummer en 3. de data waarop we foto’s van uw huis kunnen maken.

Aanmelden kan t/m donderdag 16 januari. We proberen iedereen van dienst te zijn, maar kunnen niet garanderen, dat we bij iedereen beelden kunnen maken.
In de periode van dinsdag 20 januari 2020 t/m vrijdag 7 februari hebben we de beschikking over de warmtebeeld camera’s. Naar aanleiding van uw e mail met alle gegevens wordt er contact opgenomen voor een afspraak. Laat dus van u horen!

Vind u dit ook een van de goede acties van Groen Gebogen en lijkt het u wat om hieraan bij te dragen? Meld u zich dan aan als vrijwilliger of word lid, dit kan al vanaf €10,00 per jaar!

Werkgroep Bewust Wonen
Onderdeel van duurzaamheidsvereniging Groen Gebogen.

Foto's 2
Check je Warmte lek - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: