Het Goudhaentje 2019 is: de Open Muziekestafette Heino - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Het Goudhaentje 2019 is: de Open Muziekestafette Heino

HEINO – Open  Muziekestafette Heino het Goudhaentje – mooie waardering evenement – Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Gemeente Raalte werd het Goudhaentje 2019 bekend gemaakt door Burgemeester Martijn Dadema. Het was wel even spannend, aldus Huub Schultz, Flip Jonkman en René Wibier van de Stichting Open Muziekestafette Heino.

 

Eerst werd de 3de  prijs bekend gemaakt  en daarna de 1e prijs om de spanning nog wat te verhogen. Tot  grote verrassing klonk na trom geroffel: Het Goudhaentje 2019 is geworden de Open Muziekestafette Heino.  Een volle Hoftheater was hier getuige van. Zelfs moesten 80 bezoekers plaats nemen in de foyer. Er was immers geen plekje meer te vinden.

Als 2e van de genomineerden werd  Vrienden van het Hostedehuis  en Multifunctioneel veld Lierderholthuis.
Een mooie waardering is het zeker voor organisatie van de Open Muziekestafette Heino. Dit jaar wordt deze voor de 10e x georganiseerd.  De cheque van 1000 Euro die werd overhandigd door Burgemeester Martijn Dadema is dan ook zeer welkom  omdat ook op de donderdagavond – voorafgaande aan de tweedaagse – iets speciaals wordt georganiseerd.
Hoofdsponsor (Open Muziekestafette Heino) de heer Koning van Havezate Den Alerdinck was als eerste die het podium van  het Hoftheater betrad om het drietal van de stichting te feliciteren.

Nadien volgden velen in de foyer.  Iedereen kon dus stemmen voor het Gouidhaentje.  En wat even ‘zwaar ‘ meetelde was het de mening van de jury o.l.v. Burgemeester Martijn  Dadema. Huub Schultz, Flip Jonkman en René Wibier zijn zeer trots. Dat bleek gisteravond  overduidelijk toen de 1e prijs bekend werd gemaakt.

Foto's 2
Het Goudhaentje 2019 is: de Open Muziekestafette Heino - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: