Stuwzangers bij de Senioren Bond - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Stuwzangers bij de Senioren Bond

DALFSEN – Afgelopen woensdagmiddag hadden de Stuwzangers uit Vilsteren een fantastisch optreden bij de Algemene Bond Senioren Dalfsen.

De grote zaal van “De Overkant” aan het Kerkplein was afgeladen vol. Meer dan 150 liefhebbers van de Stuwzangers genoten van de gezangen.
De 5 muzikanten, de 35 zangers, geluidsman Jan en dirigent Flip Jonkman uit Heino verzorgden in 3 sessies van 25 minuten een prachtig optreden. De 3 solisten Ben, Herman en Jan gaven nog extra glans aan 3 liedjes.
Er werd geopend met het bekende Stuwzangerslied, daarna volgden o.a. The Old Calahan, Capitano Capitano, Sailin’ Home, La Paloma, Duizend mijlen en het kleine café aan de haven. Alle leden van de Stuwzangers kregen een bloemetje aangeboden waarna als afsluiting Bye Bye bis Morgen werd gezongen.
Er volgde een staande ovatie voor de Stuwzangers.
Ook konden deze middag een aantal nieuwe leden worden ingeschreven waarmee het totaal aantal leden op ruim 240 komt.
De Algemene Bond Senioren Dalfsen (ABSD) is op 3 september 2012 opgericht. Bij de bond zijn alle (55 +) senioren uit Dalfsen en wijde omgeving van harte welkom om de bijeenkomsten bij te wonen.
De maandelijkse middagen in gebouw “De Overkant” aan het Kerkplein in Dalfsen zijn zeer in trek.
De middagen vinden plaats op de eerste woensdag van de maand (met uitzondering van de maanden juli en augustus) en beginnen om 14.00 uur.
We verzorgen middagen met muziek, cabaret, informatie, toneel en film/dia.
Ook verzorgen wij voor onze leden dagreizen, weekreizen en stamppot- en snerttochten.
Het doel van de bijeenkomsten is om senioren een gezellige middag, dag of avond te bezorgen, sociale contacten op te doen en senioren uit het sociale isolement te houden. Iedereen is van harte welkom en men mag na een paar proefbezoeken beslissen of ze lid willen worden.
Aan deze doelstelling heeft de ABSD met de Stuwzangers volledig voldaan, de aanwezigen waren allemaal heel enthousiast.
Gerard Haarman

Foto's 2
Stuwzangers bij de Senioren Bond - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: