Gehuurd.nl uit Nieuwleusen  in de prijzen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Gehuurd.nl uit Nieuwleusen in de prijzen

NIEUWLEUSEN – Het online platform Huren.nl organiseert ieder jaar de verkiezing van de beste verhuurbedrijven van Nederland. Dit jaar is Gehuurd.nl uit Nieuwleusen ook verkozen tot Huurtopper 2019.

Met meer dan 75 beoordelingen en een 9,3 gemiddeld hebben ze een uitstekend jaar achter de rug op het gebied van klantenservice. De beoordelingen geven de service top is, zelfs buiten werktijden bereikbaar voor dringende zaken en heldere communicatie.

Over Huurtoppers
De Huurtoppers is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de beste verhuurbedrijven in Nederland. Hiermee wil ze beste verhuurbedrijven in het zonnetje zetten. De selectie vindt plaats op basis van beoordelingen van huurders. Er wordt gekeken naar het aantal beoordelingen én het gemiddelde cijfer. Bedrijven met meer dan 20 beoordelingen en een gemiddelde score van boven de 8,0 worden verkozen tot Huurtopper. In totaal verzamelden deze 32 bedrijven 1757 beoordelingen.
Bekijk hier de volledige uitslag

Duurzaam alternatief
Huren is populair! Vooral particulieren maken steeds vaker gebruik van deze duurzame optie, die inspeelt op de trend ‘gebruik is belangrijker dan bezit’. Want waarom zou je spullen kopen die je maar af en toe gebruikt? Huren past ook goed bij de deeleconomie die wordt nagestreefd. Een kwart van de Nederlanders maakt al gebruik van de deeleconomie en dit aantal blijft groeien.

 

Foto 1
Artikel delen: