Maurits en Malik weer bie de Klomp - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Maurits en Malik weer bie de Klomp

VILSTEREN  – Zaterdag 15 februari opnieuw Meet & Greet met Vechtdalpolitici. In september 2017 begonnen Tweede Kamerlid Maurits von Martels en Europarlementariër Malik Azmani met hun ‘meet & greets’ in het Vechtal. Vanwege het succes van deze opzet en daarom willen zij hier ook in 2020 mee doorgaan.

 

Dus houden zij op zaterdag 15 februari tussen 10-12 uur weer een spreekuur in Herberg De Klomp te Vilsteren.

 

Als politici van de Vechtdal regio en werkzaam in Brussel en Den Haag wil het tweetal graag gevoed blijven worden met meningen, gevoelens en suggesties uit de regio. De woordvoerderschappen van Maurits op het gebied van landbouw, natuur, milieu, sport en vrijwilligerswerk zijn gerelateerd aan zeer actuele thema’s.

 

Malik is de eerste vice fractievoorzitter van de derde grootste fractie in het Europese Parlement, waar grote thema’s als de Brexit, klimaattransitie, migratie, buitenland- en veiligheidsbeleid, maar ook de meerjarenbegroting van betekenis zijn voor het Vechtdal.

 

De bijeenkomst valt weer samen met de boerenmarkt in Vilsteren. “Een mooie mogelijkheid om een bezoek aan de markt met de Meet and Greet te combineren! We zien u graag op 15 februari!”, aldus de politici. Luu uut Dalfsen bint van harte welkom en ie ziet der altied wel kundig volk.

Foto 1
Artikel delen: