Gratis Internet Cursus Klik & Tik

LEMELERVELD  – NIEUWLEUSEN – Gratis Cursus Klik & Tik: het internet op start vrijdag in Lemelerveld en Nieuwleusen:  het internet op in de bibliotheek in Nieuwleusen en in Lemelerveld. Iedereen die beter wil leren omgaan met de computer en internet is welkom.

Tijdens de cursus komen verschillende zaken aan bod. Zo leren deelnemers onder andere hoe je kunt surfen op het internet, hoe je kunt reserveren en boeken, hoe je iets kan kopen of verkopen op marktplaats en hoe je kunt internetbankieren. De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur.

• Omgaan met de computer
• Een e-mail sturen
• Iets opzoeken of kopen op internet

Meer informatie en aanmelding
De cursus Klik &Tik start op vrijdag 14 februari in de Spil te Nieuwleusen en in De Mozaïek in Lemelerveld. De cursus vindt in Nieuwleusen plaats tussen 10.00 en 12.00 uur. De cursus in Lemelerveld vindt plaats tussen 14.00 en 16.00 uur.

De cursusdata zijn:
Vrijdagmiddag 14 februari, 28 februari, 13 maart, 27 maart, 10 april en 24 april.

Aanmelden kan via het digitale aanmeldformulier op de website van de bibliotheek bij ‘Activiteiten’ of telefonisch via 0529 432413. Eerst meer weten? Vraag informatie bij één van de Infopunten. Ook daar is aanmelden mogelijk.

Artikel delen: