Alpe d’HuZes boerderijen wandeltocht - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Alpe d’HuZes boerderijen wandeltocht

HEINO – Katinka en Angela Schokker wandelen op 4 juni 2020 voor Alpe d’HuZes zo vaak mogelijk de legendarische Alpe d’Huez op om geld in te zamelen voor onderzoek tegen kanker. Ze organiseren op 29 maart 2020 de Alpe d’HuZes boerderijen wandeltocht vanuit Vital Centre Heino.

Op 29 maart wordt een boerderijen wandeltocht vanuit Vital Centre Heino gehouden ten bate van Alpe d’HuZes/ KWF. De organisatie is in handen van Katinka en Angela Schokker. Ze beklimmen met hun BigChallenge team op 4 juni 2020 tijdens Alpe d’HuZes zo vaak mogelijk de in de Franse Alpen gelegen Alpe d’Huez en willen met hun actie zoveel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek. De wandeltocht begint om 10:00 uur bij Vital Centre Heino aan de L.J. Costerstraat 23 te Heino. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 5 of 15 kilometer (de langste afstand is ongeveer de afstand van 1 beklimming van de Alpe d’HuZes). Honden zijn welkom op de 15 kilometer, mits aangelijnd. Bij de korte route wordt melkveehouderij Familie Harink bezocht. Op dit bedrijf valt van alles te beleven voor kinderen. Ook bij de lange route kan een bezoek gebracht worden aan het melkveebedrijf van de Familie Harink, maar daarna wordt verder gewandeld door het buitengebied van Heino naar de koffiepauze bij het recent gerestaureerde Landgoed De Vlaminckhorst. Als laatste wordt het biologische varkensbedrijf van de Familie Neimeijer bezocht. De deelnamekosten zijn € 6,- voor volwassenen en € 3,- voor kinderen vanaf 4 jaar, inclusief een lekkere kop soep na afloop. De inschrijving start vanaf 9:30 uur en inschrijven voor de 15 kilometer kan tot 12:00 uur en voor de 5 kilometer tot 14:00 uur. Het advies is goede wandelschoenen aantrekken, de paden kunnen nat zijn.
Opgeven zou heel fijn zijn en kan via boerderijenwandeltocht@outlook.com . Ook kunt u hier terecht voor vragen over het evenement.

Foto's 3
Alpe d’HuZes boerderijen wandeltocht - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Alpe d’HuZes boerderijen wandeltocht - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: