Wintersportgroet - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Wintersportgroet

Groetjes van uit Maria Alm.  Hans en Jannie

Maria Alm

Het bij vakantiegangers geliefde en schilderachtige dorpje Maria Alm ligt tegen de achtergrond van de bergketen Steinernes Meer en het imposante bergmassief van de Hochkönig met een prachtig bergpanorama. Samen met Hinterthal, Dienten en Mühlbach vormt Maria Alm een gigantische skischakel met zonnige en toch zeer sneeuwzekere hellingen.

Het beeld van de oorspronkelijke stadskern van Maria Alm wordt gevormd door de mooie bedevaartskerk. Het skigebied “Hochkönig” is met het grote aanbod voor kinderen als vakantieoord perfect geschikt voor gezinnen. Ook gevorderden komen hier aan hun trekken door veel makkelijke tot middelzware afdalingen met een totale lengte van 112 km, die met de skipas “Ski amadé” ontdekt kunnen worden. In de omgeving van Maria Alm bevinden zich talrijke loipen van alle niveaus die geschikt zijn voor lange routes in het prachtige landschap, die u uitnodigen voor uitgebreide tochten door het prachtige landschap.

Ook in de avond is zult u zich niet vervelen in Maria Alm – talrijke bars zoals de “Dorfstadl” bieden de mogelijkheid de skidag gezellig af te sluiten. Diverse andere vrijetijdsactiviteiten voor zowel actievelingen als rustzoekers maken uw skivakantie compleet.

 

Foto 1
Artikel delen: