Jubilerend Siebert & Wassink versterkt starters met talent - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Jubilerend Siebert & Wassink versterkt starters met talent

Jarige ondernemers zetten 20 jaar ervaring in, om 20 startende ondernemers te helpen slagen

In maart 2000 startten Joris Wassink en Johan Siebert met hun HR adviesbureau. Ze zagen een niche in de markt van werving & selectie, assessments en organisatieontwikkeling. Kwaliteit op topniveau, met de nuchterheid van Oost Nederland. Directeuren, bestuurders en managers werden 20 jaar geleden nog veelal uit het ‘old boys network’ benoemd, of geworven door deftige adviesbureaus uit de Randstad. Bureaus zonder binding met de regio en met minder gevoel voor de mentaliteit en eigenheid van Oost Nederland.

Inmiddels is Siebert & Wassink ‘hofleverancier’ van bedrijven en publieke organisaties in Oost Nederland. Met 15 adviseurs en vestigingen in Enschede en Lichtenvoorde, zijn ze inmiddels het oudste en meest toonaangevende HR adviesbureau van de regio. Enkele jaren geleden stapte Tom Kleizen in als derde partner. ‘Old boys’ voelen de ondernemers zich nog lang niet. Siebert & Wassink bruist van ambitie en werkt voortdurend aan het verbeteren van haar dienstverlening en het versterken van organisaties.

‘Verspilling van talent’

Van alle verspilling is het onbenut laten van talent nog wel de allerergste. Talent dat onvoldoende gezien en geactiveerd wordt of talenten die onvoldoende kansen zien en wegtrekken. Oost Nederland is een prachtige plek om te wonen, te werken én te ondernemen. Daar wil Siebert & Wassink elke dag aan bijdragen. De kracht van deze regio behouden door toptalent ruimte en richting te geven.

Ter ere van haar twintig jarig bestaan, gaat Siebert & Wassink haar ervaring, netwerk en inzichten daarom inzetten, om 20 startende ondernemers een boost te geven. ‘Delen is het nieuwe vermenigvuldigen’ is ons motto. Vanuit die visie starten we dit jaar met twee intervisiegroepen voor beginnende ondernemers. Tien startende ondernemers uit Twente en tien uit de Achterhoek, krijgen de kans om te delen in onze ervaring en die van onze businesspartners. Het bouwen aan de juiste visie, focus en strategie, het opbouwen van een portfolio en klantenkring en het uitbouwen van netwerken en marketing. De startende ondernemers mogen hun voordeel doen, met de keuzes, de kansen en de fouten die wij en andere ondernemers maakten. De ondernemerscounsels starten in mei van dit jaar. Geïnteresseerde ‘starters’ kunnen zicht tot 20 april aanmelden via www.siebertwassink.nl.

Foto 1
Artikel delen: