Toneel: “Alle ballen op Bertha” - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Toneel: “Alle ballen op Bertha”

VILSTEREN – Toneelvereniging Tot Nut & Vermaak Vilsteren speelt “Alle ballen op Bertha”.  Toneelvereniging Tot Nut & Vermaak uit Vilsteren is al weer ruime tijd druk aan het repeteren voor de aanstaande uitvoeringen. Dit jaar spelen wij het toneelstuk “Alle ballen op Bertha”.

 

Een humoristisch stuk wat gaat over Bertha Wolters. Zij is eigenaresse van de kroeg “De Warme Bal”, welke in zwaar weer verkeerd. Middels financiële steun van haar neef Harry, welke denkt geld te stoppen in een goedlopend chique restaurant, kan ze haar hoofd maar net boven water houden. Wanneer Harry aangeeft op bezoek te willen komen om dit geweldige restaurant in het echt te bewonderen, moeten er natuurlijk razendsnel wat dingen veranderen. Gelukkig krijgt Bertha hulp van haar vaste stamgasten Mieke en Job. Maar of dit nou het gewenste effect heeft…?

 

“Alle ballen op Bertha” wordt 3 maal ten tonele gebracht in het Parochiehuis te Vilsteren. Namelijk op vrijdag 20 maart, zaterdag 21 maart en zaterdag 28 maart aanstaande.

 

Het toneelstuk begint om 20.00 uur, de zaal is geopend vanaf 19.00 uur. De entree bedraagt €7,- per persoon, dit is inclusief een kop koffie of thee bij binnenkomst. Kinderen die nog naar de basisschool gaan hebben gratis toegang. Kom op tijd want vol is vol!

 

Het is mogelijk om via e-mail een stoel te reserveren. Let op, hiermee reserveer je geen specifieke plek in de zaal, maar ben je verzekerd van een zitplaats. Het e-mail adres is tnevvilsteren@gmail.com

Wij hopen jullie op een van deze avonden te mogen begroeten.

—————

Foto's 2
Toneel: “Alle ballen op Bertha” - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: