Verloskundige Praktijk naar nieuwe lokatie - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Verloskundige Praktijk naar nieuwe lokatie

DALFSEN – Verloskundige Praktijk de Morgen verhuisd! Vanaf vandaag, maandag 16 maart 2020, betrekt Verloskundige Praktijk de Morgen een prachtig nieuw praktijkpand aan de Pastoriestraat 2a in het centrum van Dalfsen.

In de afgelopen maanden is er alles in het werk gesteld om alle zwangeren van Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld, Hoonhorst, Oudleusen en Wijthmen op deze mooie nieuwe locatie te kunnen ontvangen.

Het pand is ideaal gelegen met voldoende parkeerplaatsen voor de deur en in de directe omgeving. Verloskundige Praktijk de Morgen, gerund door Martijntje Zwiep, is in Dalfsen gevestigd sinds 2004. In al die jaren wist de cliëntenstroom de praktijklocatie in de Gerner Make prima te vinden. Toch was Martijntje al geruime tijd op zoek naar een nieuwe locatie van waar uit ze ook de komende jaren professionele zorg aan de zwangeren van Dalfsen en omgeving kan bieden. In het voormalige pand van Expert heeft ze een prachtige praktijk kunnen realiseren en heeft ze de beschikking over een ruime spreekkamer met onderzoekshoek, een kantoor en een royale wachtkamer / voorlichtingsruimte. Deze laatste heeft afgelopen woensdag al zijn eerste ’try-out gehad’ met in totaal 13 a.s. vaders en moeders.

Verloskundige Praktijk de Morgen blijft op de vertrouwde manier bereikbaar via 0529-430388. De e-mail en website zijn wel vernieuwd: www.demorgendalfsen.nl en info@demorgendalfsen.nl. Belangstellenden worden later dit voorjaar uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de nieuwe praktijk. De datum van deze ‘open dag’ wordt later bekend gemaakt.

Foto 1
Artikel delen: