Extra hulp op leefstijl & vitaliteit in tijden van crisis! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Extra hulp op leefstijl & vitaliteit in tijden van crisis!

DALFSEN – Twee specialisten in Leefstijl & Vitaliteit slaan hun handen ineen om Dalfsen te helpen zichzelf gezond en sterk te houden! Nu het corona virus om ons heen slaat, en onze kwetsbaarheid steeds meer in beeld komt, bieden Leonie Flierman en Riejanneke Spruijt hiervoor hulp.

Leonie Flierman en Riejanneke Spruijt zijn beiden Integrale Leefstijl- & Vitaliteitscoach. Beiden zijn verbonden aan ‘Kerngezond Dalfsen’ d.m.v. hun participatie en coördinatie in de werkgroep ‘GezondDalfsen’. Deze werkgroep houdt zich bezig met het bieden van een laagdrempelige cursus en informatie aan de inwoners van Dalfsen op het gebied van verschillende leefstijlthema’s. Samen met verschillende experts hebben hier ze de ambitie om Dalfsenaren te helpen naar een gezonde(re) en vitale leefstijl.
Leonie en Riejanneke willen meer Dalfsenaren nu kunnen helpen, nu juist onze gezondheid zo enorm op de proef wordt gesteld, en onze vitaliteit moeilijk goed te houden is met alle scherpe maatregelen. Zij doen dit door via social media van alles te delen aan content waardoor men geinspireerd en geadviseerd wordt in wat je zelf kan doen om je leefstijl & vitaliteit goed te houden en/of te versterken. Hiermee zorg je voor jouw eigen weerstand én veerkracht om deze heftige tijden goed te kunnen doorstaan.
Je kunt ze vinden én volgen op Facebook en Instagram GezondDalfsen.

“Gezondheid is het mooiste wat je jezelf kan geven”

Foto 1
Artikel delen: