Laatste nieuws uut Den Haag

Coronamaatregelen verlengd tot en met dinsdag 28 april
Het kabinet heeft vandaag besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is.

Lees meer

 

175 patiënten overleden, 722 nieuwe patiënten, in totaal 12.595 positief geteste personen
Sinds 30 maart zijn 845 mensen positief getest op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 12.595. Onder hen zijn 4.712 mensen die in het ziekenhuis opgenomen zijn (geweest).

Lees meer

 

Corona.steffie.nl: het coronavirus eenvoudig uitgelegd
Vandaag is de website Corona.steffie.nl gestart. Op deze website legt uitleghulp Steffie moeilijke informatie over het nieuwe coronavirus op een eenvoudige manier uit. De website is speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Lees meer

 

NOW-regeling klaar, loketten bijna open
Het kabinet wil tijdens de coronacrisis banen en inkomens van mensen beschermen. Eén van de kabinetsmaatregelen is een tegemoetkoming in de loonkosten voor bedrijven die nu omzetverlies lijden. De voorwaarden van deze Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW) zijn vandaag bekend gemaakt.

Lees meer

 

Minister Van Nieuwenhuizen: Lelystad Airport jaar later open
De coronacrisis werkt door op de oorspronkelijke plannen voor de Nederlandse luchtvaart. De openstelling van Lelystad Airport wordt met een jaar uitgesteld.

Lees meer

Artikel delen: