Een gezellige Koningsnacht in Lemelerveld

LEMELERVELD – Koningsnacht Lemelerveld op gezellige maar andere wijze! De maatregelen rondom het corona virus houden ons allemaal in de greep. Vele sociale activiteiten en ontmoetingen moeten allemaal even wachten. Om in deze tijd toch iets te doen tijdens aankomende Koningsdag hebben we iets leuks bedacht!

De Lemelerveldse online Koningsquiz op zondagavond 26 april! Een quiz voor het hele gezin die je in je eigen woonkamer online kunt spelen. De quiz heeft algemene vragen, muziekvragen maar ook vragen over Lemelerveld. Test je kennis en wie weet wordt jouw team de Lemelerveldse Koning van de Pub quiz!

Omdat veel ouderen die nog zelfstandig wonen in Lemelerveld toch ook erg eenzaam zijn deze dagen hebben we besloten dat de helft van de opbrengst wordt besteed aan een ‘hart onder de riem’ pakketje voor deze doelgroep. Dus naast een avond gezelligheid help je ook mee om het tijdens deze rare tijd het voor de ouderen iets dragelijker te maken.

Meer info en opgave: https://jpactiviteiten.nl/lemelerveldse-koningsquiz/

Daarbij kun je gelijk aangeven of je er wat lekkers bij wilt bestellen van enkele van onze plaatselijke ondernemers. Zou kun je oranje Tompoucen bestellen bij Bakkerij van der Most, borrelhapjes bij Slagerij Manenschijn of een gemengd bittergarnituur bij Zwakenberg eten&drinken. Die laatste wordt tijdens de quiz gratis bij je aan huis bezorgt!

Kortom alle ingrediënten voor een gezellige Koningsavond 2.0 in je eigen woonkamer.

Mocht je niet mee willen doen aan de Pubquiz maar wel onze ouderen een hart onder riem willen steken dan kun je een vrijwillige donatie doen op: NL91 RABO 0159 8463 66 t.n.v. Stichting Koningsdag Lemelerveld. Wij zorgen ervoor dat de ouderen van Lemelerveld rondom Bevrijdingsdag extra verwend worden!

Artikel delen: