Buren schieten te hulp, zeker in tijd van nood - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Buren schieten te hulp, zeker in tijd van nood

DALFSEN  – Dalfser Camping Starnbosch en Hoefsmederij Zielman werken op dit moment samen. Het zijn al jaren goede buren van elkaar; camping Starnbosch en Hoefsmederij Romboud C Zielman. Het is Coronatijd, maar ondernemers willen niet stilzitten of afwachten, maar creatief vooruit denken.

Dus werd er gezocht naar mogelijkheden voor samenwerking. Camping Starnbosch bouwt units met toilet en douche. Zo kunnen de gasten bij hun eigen kampeerplek gebruik maken van privé sanitair. Een geweldig en goed lopend idee. Om materiaal, werkruimte, stroom en productie samen te laten komen zocht Robbin van den Heuvel (campingeigenaar) contact met buurman – ondernemer Romboud Zielman (hoefsmid en springpaarden stalhouder).

 

“Wij geven elkaar graag ruimte, ook als het om “schijtwerkzaamheden” gaat” zegt Romboud. In zijn werkplaats aan de Zandwijkallee wordt nu druk geklust aan de sanitair units voor de camping. Zo kan het zijn dat je in dit mooie stukje Dalfsen een trekker met toilet en douche ziet rijden van de Hoefsmederij naar de Camping. Robbin bestuurt de trekker, “Weer een tevreden klant, die rustig op vakantie kan en douche en toilet bij de hand heeft”. Ook als je even in de shit zit, zoek je als Dalfsenaren naar elkaars aanvulling. Een fijne samenwerking zo!

 

 

Foto 1
Artikel delen: