Schweinehaxe eten met mondkapje lukt ook op moederdag niet - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Schweinehaxe eten met mondkapje lukt ook op moederdag niet

DALFSEN  – DUITSLAND – Een schweinehaxe eten met een mondkapje lukt niet. Maar ze ophalen bij een groothandel in Duitsland gaat dan juist weer niet zonder zo’n mondkapje. Bij het betreden van zo’n zaak wordt je verplicht dat ding op te doen, anders kom je niet verder. Zo zijn daar de regels.

En als je gewend bent om 1,5 meter afstand te houden dan ga je je daar ook vergissen, want daar moet je zelfs 2 meter uit elkaar blijven.

Het staat je goed Shakira en je Pa, jullie kunnen straks zo met het openbaar vervoer, want jullie zijn er aan gewend. 😃Red.

Het Boskamp staat er na heel veel uurtjes werk, weer fris en fruitig bij, klaar voor het nieuwe seizoen, de hele zaak is geschilderd en het magazijn opnieuw ingericht. Daarnaast zijn ze al druk bezig met o.a. Schweinehaxe en andere lekkere gerechten om af te laten halen.

Bij het Boskamp hebben ze een leuke Moederdag actie. Op Moederdag krijgt u bij besteding van € 40 – of meer gratis verstelbare wandel poules. Natuurlijk nog nieuw in de verpakking. De kans is groot dat er binnenkort weer gewandeld kan worden, dan gaan wij daar een handje mee helpen. Maak er gebruik van!

Meer info, of bestellen? 0529-431712 info@hetboskamp.nl 
Voor uw bestelling (ook op zaterdag) vanaf 13.00 uur kunt met de auto langs de keukendeur komen rijden, dat is bij de slagboom van de camping, om het eten af te halen. Je kunt daar ook buiten pinnen.

De softijs machines draaien op dit moment op volle toeren voor de campinggasten en natuurlijk de wandelaars en de fietsers. Ik zou zeggen wandel er eens langs. Daar geen file bij de ijsmachines, ten minste nóg niet.

Foto's 3
Schweinehaxe eten met mondkapje lukt ook op moederdag niet - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Schweinehaxe eten met mondkapje lukt ook op moederdag niet
Artikel delen: