Apotheek Dalfsen deuren weer geopend.

Apotheek Dalfsen deuren weer geopend.

DALFSEN _ Apotheek Dalfsen heeft de deuren weer geopend en medicijnen kunnen weer aan de balie worden opgehaald. Er worden wel extra voorzorgsmaatregelen gehanteerd i.v.m. het coronavirus dus let goed op!

 

De indeling van de apotheek is aangepast om de risico’s zo klein mogelijk te houden voor bezoekers maar ook voor het personeel. De ingang met de brievenbus blijft de ingang en de deur naar de hal met de kluisjes is nu de uitgang. Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren. Er is een looproute gemaakt zodat de 1,5 meter afstand aangehouden kan worden. Verder vragen wij u om niet op de balie te leunen en zoveel mogelijk met de pin te betalen. Ook hanteren wij de voorzorgsmaatregel dat maximaal 5 personen in de wachtruimte aanwezig zijn, dit wordt aangegeven met genummerde stoelen. Zijn alle stoelen bezet? Dan graag even buiten wachten. De hal met de kluisjes is nog steeds zoals de afgelopen tijd bereikbaar via de deur vanaf de parkeerplaats. Het is nu ook mogelijk om daar de handen te desinfecteren en maximaal 1 persoon per keer naar binnen.

Indien u ziek bent of corona gerelateerde klachten heeft kunt u altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden van medicijnen bezorgen. Blijf dan vooral thuis! Medicijnen bezorgen doen wij niet meer standaard voor personen die geen gebruik maken van het kluisjessysteem. Alsnog wordt geprobeerd om zoveel mogelijk gebruik te maken van het 24-uurs kluisjessysteem. Wilt u zich hiervoor aanmelden? Neem dan contact met ons op! dit kan via de mail info@apotheekdalfsen.nl of telefonisch op 0529-433481.

Wij hopen op deze manier een veilige omgeving te behouden in de apotheek en mogelijke besmetting te minimaliseren. Voor u als bezoeker maar ook voor het personeel! Wij willen als team van apotheek Dalfsen iedereen bedanken voor het begrip tot nu toe.

Foto's 2
Apotheek Dalfsen deuren weer geopend. - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: