Bezoek dit jaar Pinksterfair Het Laer online!

Bezoek dit jaar Pinksterfair Het Laer online!

Ommen – Door de Coronamaatregelen kunnen vele evenementen in het Vechtdal dit jaar niet doorgaan, waaronder de succesvolle Pinksterfair Het Laer die altijd met Pinksteren gehouden wordt. Gelukkig is de organisatie van de Pinksterfair niet voor één gat te vangen en organiseert daarom dit jaar een ONLINE Pinksterfair.

“Natuurlijk moesten we wel even slikken toen we hoorden dat we tot 1 september geen live events mogen organiseren”, vertelt Aline Hofstee namens Plan Effect. “Zo jammer, want we willen onze bezoekers graag de mogelijkheid bieden om te shoppen bij onze bijzondere standhouders en laten genieten van een leuke dag uit. Maar het zit niet in onze aard om bij de pakken neer te gaan zitten. We zijn dus meteen op zoek gegaan naar wat wél kan! En dat heeft dus geresulteerd in de Online versie van Pinksterfair online!’

Normaal kan er tijdens de Pinksterfair flink worden geshopt, lekker worden gegeten en kan het publiek genieten van diverse optredens. Hoe gaat de organisatie dat online doen?
Aline vertelt: “Als de bezoekers de online fair betreden worden ze natuurlijk eerst op een originele manier welkom geheten, passend bij onze fair. Vervolgens kan men lekker digitaal shoppen bij onze standhouders, die allemaal hun best hebben gedaan om zich zo goed mogelijk te presenteren en die ook mooie aanbiedingen hebben samengesteld. Natuurlijk ontbreekt de online modeshow niet en maken de bezoekers ook kans op prachtige verrassingspakketten. Online optredens van onze huisartiesten maken ons digitale Pinksterfairfeestje helemaal af! ”.

Praktische informatie


Pinksterfair Het Laer online is te bezoeken op zaterdag 30 mei, Pinksterzondag 31 mei en Pinkstermaandag 1 juni via www.pinksterfairhetlaer.nl. Pinksterfair Het Laer is ook te volgen via Facebook.

 

 

Artikel delen: