Mr. Monopoly brengt bezoek aan Dalfsen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Mr. Monopoly brengt bezoek aan Dalfsen

DALFSEN  – Vanaf najaar Monopoly Dalfsen verkrijgbaar Met een zijn karakteristieke hoge hoed en een grote snor bracht het alom bekende Monopoly-mannetje vandaag een speciaal bezoek aan Dalfsen. En niet zomaar een bezoek.

Na een verkenningstocht door het dorp gaf hij op gepaste afstand hét startsein voor de ontwikkeling van Monopoly Dalfsen.

Ronald Kamphuis van JUMBO Kamphuis gaat in samenwerking met Identity Games de inwoners van Dalfsen de komende weken betrekken in de ontwikkeling van het spel. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel wordt aangepast naar de stijl van Dalfsen. Belangstellenden kunnen via de Facebookpagina Monopoly Dalfsen suggesties aandragen van straten en pleinen die niet in het spel mogen ontbreken.

Multimiljonair in Dalfsen
Monopoly is een van de bekendste en best verkochte bordspellen ter wereld. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van dit tijdloze spel voor de hele familie. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale uitgaven op de markt, voor zowel steden en dorpen als bedrijven. Inmiddels bestaan er in de Benelux ruim 100 steden en dorpen met een eigen variant van het Monopolyspel. Monopoly Dalfsen zal in het najaar verkrijgbaar zijn bij JUMBO Kamphuis en zal in een gelimiteerde oplage worden geproduceerd.

Mr Monopoly bracht onder andere een bezoek aan “de Zwevende Kei”.jpg

Artikel delen: