Dalfsen blijft thuis

Dalfsen blijft thuis

DALFSEN – “Elke thuissituatie is anders in deze periode… een periode die we niet snel zullen vergeten en daarom heb ik ‘Dalfsen Blijft Thuis’ gelanceerd. Een dynamische website met een fotoreportage van de Dalfsenaar in coronatijd”, zegt fotograaf Robert Westera.

Afgelopen weken is Robert Westera elk weekend kriskras door Dalfsen gefietst om de Dalfsenaar te fotograferen tijdens de lockdown. “Iedereen op zijn eigen manier, in zijn eigen thuissituatie. De een achter glas, de ander in de deuropening of vanaf het balkon… elke situatie is weer anders. Het is mooi om te zien hoe dorpsgenoten het volhouden in deze rare periode”, zegt hij.

Zijn stijl bij het fotograferen is gericht op emotie. Of hij nu een druk gezin, een alleenstaande oudere man of vrouw of een verliefd stel fotografeert, dat maakt niet uit. Als fotograaf wil Robert het moment vast leggen waarbij de puurheid van de persoon te zien is.

Inmiddels staat de teller op ongeveer 45 Dalfsenaren (waaronder de burgemeester) en staan er nog verschillende afspraken gepland. De fotoreportage is te vinden op de website www.dalfsenblijftthuis.nl en wordt steeds aangevuld met nieuwe foto’s.

“Dus hou de site in de gaten!”, zegt Robert. “En heb je vragen over dit project, of wil je zelf op de foto? Neem gerust contact mij op.”

Robert Westera – info@robertwestera.nl

Foto's 2
Dalfsen blijft thuis
Artikel delen: