Hou jij aan het einde van je geld ook een stuk maand over? - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Hou jij aan het einde van je geld ook een stuk maand over?

DALFSEN – Wel een baan, toch arm: meer werkende kampen met geldproblemen. Reclamefolders zijn je beste vrienden, vakantiegeld gaat op aan de apk of schoolspullen voor de kinderen, je weet de goedkoopste artikelen feilloos te vinden in de supermarkt, een bezoekje aan de tandarts wordt uitgesteld.

 

Een terrasje pakken is een luxe en aan het einde van de maand vaker pannenkoeken eten is geen uitzondering. Geld maakt niet gelukkig zeggen ze maar het is wel erg handig om voldoende te hebben is het niet?

Aan het werk, maar arm. Steeds meer Nederlanders met een baan verdienen te weinig om rond te komen. Door het Coronavirus zal deze groep flink toenemen. Wij, de werkgroep participatie van de Participatieraad willen graag deze groeiende groep onder de aandacht brengen en dat kan alleen met jouw hulp. Ben of ken jij iemand die in deze situatie zit dan willen we graag in contact komen met jou. Wat zijn jouw ervaringen, waar loop je tegenaan, wat heb je nodig? Uiteraard gaan we discreet om met privacygevoelige informatie en zullen persoonlijke gegevens niet kenbaar gemaakt worden zonder toestemming. Je kunt ons bereiken via mailadres participatieraad@dalfsen.nl of via tel. nr. 06-40929763

Foto 1
Artikel delen: