Andere naam - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Andere naam

VILSTEREN  –  Hannink Landschapsvormgeving heet vanaf nu N+L Landschapsontwerpers. Met een naamsverandering én een nieuwe mede-eigenaar breekt er een nieuw tijdperk aan voor Hannink Landschapsvormgeving, of beter gezegd: N+L Landschapsontwerpers, de naam die het landschapsontwerp- en adviesbureau voortaan draagt.

Sinds de opening in 2009 is Hannink Landschapsvormgeving een begrip geworden in de Twentse omgeving. “Ik was nog student toen ik besloot mij in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Terugkijkend is met name het opbouwen van een eigen netwerk de basis van het succes geweest”, aldus oprichter Niek Hannink van Hannink Landschapsvormgeving

Met ingang van 21 februari is Vilsternaar Lisanne Woudsma-Gerritzen als mede-eigenaar toegetreden tot het bedrijf en vormt Hannink Landschapsvormgeving niet langer een eenmanszaak. “Steeds meer mensen weten het bureau te vinden, de hoofdreden voor versterking.”

Match

“Waar mijn specialisme zich vooral uit in kleine ruimtelijke processen, vult Lisanne mij aan in haar specialisme rondom grote ruimtelijke processen. Een aanvulling waar wij op het moment van schrijven al de vruchten van plukken”, zegt Hannink.

De twee eigenaren kennen elkaar van de studietijd en deden al eerder met regelmaat samen opdrachten. Op een nuchtere, creatieve en vooral praktische wijze wordt er invulling gegeven aan uiteenlopende ruimtelijke vraagstukken.

Buiten de naamswijziging blijft alles ongewijzigd en kunnen relaties de oude vertrouwde diensten verwachten, alleen nu ook op een groter schaalniveau. N+L Landschapsontwerpers, Niek + Lisanne, het bundelen van twee krachten. Maar ook: Nederland, hun speelveld, die zij elke dag een stukje mooier maken. Met de lancering van de nieuwe naam, wordt ook een nieuwe huisstijl en website gepresenteerd (www.nl-landschap.nl).

Winactie

De nieuwe lancering gaat gepaard met een winactie. N+L Landschapsontwerpers stelt een bedrag van 700 euro beschikbaar voor twee verenigingen of goede doelen. Eenmaal 350 euro voor een vereniging of goed doel gevestigd in de gemeente Dalfsen of gemeente Ommen en eenmaal hetzelfde bedrag voor een vereniging of goed doel gevestigd in de gemeente Tubbergen. De thuisfronten van beiden.

Via social media kan men in een reactie laten weten welke instantie volgens de lezer dit bedrag verdiend. De reactie met de meeste likes, geteld op elk social media kanaal, krijgt het geld overhandigd. Stemmen kan tot en met dinsdag 9 juni.

Let wel: alléén de reactie met de meeste likes en gevestigd in een van bovengenoemde gemeentes maakt kans op de prijs.

Artikel delen: