Corona:  veel mensen vinden het nog steeds lastig

Corona:  veel mensen vinden het nog steeds lastig

DALFSEN – Heel veel mensen zijn nog uiterst voorzichtig en bang voor corona. Je merkt dat er nog steeds veel mensen zijn die amper de deur uit gaan, alleen om de nodige boodschappen te doen en dan zo snel mogelijk weer naar huis. Geen contact met buren kennissen of familie. Ja, via de mail en via de telefoon.

 

Je ziet zeker door de week amper wandelaars en of fietsers. Het begint al wel een heel klein beetje, maar overal is het nog stil. Ze durven ook haast de horeca niet te bezoeken, ja heel voorzichtig op het terras, maar dat ook mondjesmaat.

Maar een plekje reserveren in de horeca? Het lijkt net of ze dat nog steeds eng vinden. Bovendien is door het verplicht reserveren (niet door de ondernemers bedacht) het spontane eraf. Dat voelt toch niet zo goed voor de gasten. En dan al gedoe met maatregelen, verplichte looproute naar bv. de toiletten. Het lijkt soms wel een overdekte dropping, waar geen prijzen te winnen zijn.

 

Wel jammer allemaal. Omdat ook de horecaondernemer en vooral ook zijn personeel er alles aan doen dat de gasten weer binnen te laten komen. Alleen in de weekeinden komt het wel wat meer op gang, maar ook mondjesmaat. Speciaal om deze reden gaat het Boskamp toch nog door met zijn afhaal plates service. Niet alleen voor ouderen die er even uit willen, maar ook net zo goed voor jongeren  die van gemak en betaalbaar houden.

Hopelijk gaat alles maar weer snel beter, zodat ieder het gevoel van vrijheid weer terug krijgt. Dat heeft een ieder nu wel echt verdiend.

Schroom niet uw bestelling door te geven op 0529 – 431712. U kan bellen vanaf 13.00 uur, elke dag behalve op maandag.

Klik hier wat voor lekkers ze voor u in gedachten hebben en maak uw keuze.  Dus dat is niet alleen op zaterdag en zondag. Campinggasten genieten hier ook al volop van.

Der kump ok nog wel weer een tied det het allemale veurbie is, low door ma op hoppen.

 

 

Foto's 3
Corona:  veel mensen vinden het nog steeds lastig
Corona:  veel mensen vinden het nog steeds lastig - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: